Video : Tipsbladet
1. division

Agger gør status: Ikke været godt nok

Daniel Agger har fået en vanskelig start på trænerlivet med HB Køge, som er fjerdesidst i NordicBet Ligaen.

HB Køge ansatte i sommer Daniel Agger som cheftræner, hvilket er danskerens første trænerjob. 

11 kampe inde i NordicBet Ligaen er det dog blevet hverdag for Liverpool-legenden, der kan se sit hold være placeret fjerdesidst med blot to hentede sejre. Senest tabte HB Køge også med 2-0 til Esbjerg, selv om de inden da havde leveret gode præstationer mod først Lyngby og senere Fredericia. 

Daniel Agger erkender da også, at HB Køges niveau i de første 11 runder ikke har været godkendt. Det fortæller han til TV3 Sport efter nederlaget til Esbjerg mandag aften.  

- Det har været blandet. Der har været nogle forskellige omstændigheder, og dem skal man selvfølgelig betragte. Men ud fra en helhed har det ikke været godt nok, men samtidig med små marginaler havde vi også haft en del flere point, siger han.

Han er ikke i tvivl om, at HB Køge kan ende i top seks og dermed undgå at spille med i nedrykningsspillet til foråret. HB Køge skal dog oppe sig gevaldigt, hvis dette skal blive en realitet.

- Men det kræver, at man leverer, når man er herinde. En ting er at levere en gang eller to gange. Det er kontinuerligt, det er det, fodbold handler om. Fodbold handler om, hvor højt bundniveau har du. I hvert fald når man spiller de her mange kampe i løbet af en sæson, så handler det om bundniveauet, og hvis der er for store udsving i det, ender man nede bagved, siger han og erkender, at han også måtte bide sig selv i tungen flere gange i løbet af mandagens nederlag til Esbjerg. 

Næste test for Agger er lørdag den 16. oktober hjemme mod Nykøbing FC.

Se hele interviewet med Agger i videoklippet.