Video : Tipsbladet
Superliga

Hylder FCK-stjerne: En fantastisk udvikling

Under Jess Thorup har spansk offensivspiller fundet sine fødder. Jess Thorup hylder udviklingen.

Det københavnske derby venter senere søndag, hvor Brøndby IF får besøg af FC København, og udeholdet er under pres efter flere dårlige resultater.

Det er gået op og ned i Jess Thorups tid som cheftræner for klubben, men én, der har leveret og har vist alle sine kvaliteter under Jess Thorup, er Pep Biel. Og ham roser Jess Thorup i et interview med Ekstra Bladet.

Biel er en af dem, der kan få en nøglerolle søndag klokken 14.00, hvor det københavnske derby sættes i gang, og Thorup roser inden opgøret den offensive midtbanemand, der fandt en vej ud af krisen, er blevet et af de første navne på holdkortet i FCK og står for både mål og assists.

- En ting er, at jeg fra dag et så hans kærlighed til spillet, hans touch og hans spanske tilgang. Nu har han også fået sat output på med mål og assists, siger Thorup til Ekstra Bladet og forklarer:

- Han har fået indblik i relationerne med medspillerne og for rummene i feltet. Han har forstået, at han ikke behøver at få bolden i fødderne, og at alt ikke behøver at bestå af kombinationer. Nu tager han også løbene ind i feltet og modtager cut backs. Det har været en fantastisk udvikling.

Indtil videre er det blevet syv scoringer og to assists i 12 Superliga-kampe for Pep Biel, der ventes at være med fra start mod Brøndby IF.