Video : Tipsbladet
Premier League

Efter pinlig afklapsning: Her er Ronaldos reaktion

Den portugisiske stjernespiller har taget bladet fra munden efter nederlaget til Liverpool.

Søndag var en mørk og pinlig dag for Manchester United, som hjemme på Old Trafford tabte med hele 5-0 til ærkerivalerne fra Liverpool. 

Efter kampen har flere United-spillere lagt sig fladt ned og undskyldt for resultatet, og cheftræner Ole Gunnar Solskjær kaldte det for hans mørkeste dag som United-træner. Læs mere om det her.

Cristiano Ronaldo var på banen i samtlige 90 minutter i nederlaget til Liverpool, og frustrationerne var bestemt også til stede hos den 36-årige portugiser, som blandt andet modtog et gult kort, efter han sparkede Liverpool-spilleren Curtis Jones.

Nu har Ronaldo så også givet sit syn på kampen til kende. Det sker på portugiserens egen Instagram-profil, hvor han har skrevet en længere undskyldning i et opslag. 

- Sommetider bliver resultatet ikke, som vi havde håbet. Og det er udelukkende vores skyld - kun os. Der er ingen andre at give skylden til, skriver han og fortsætter. 

- Vores fans var igen, igen fantastiske i deres konstante opbakning. De fortjener meget mere end det her, og det er vores opgave at levere det. Tiden er inde nu, afslutter han. 

Med nederlaget til Liverpool ligger Manchester United nu på en syvendeplads i Premier League. 

Her er man seks point bag Manchester City på tredjepladsen, syv point efter Liverpool, mens der er hele otte point op til Chelsea på førstepladsen. 

Uniteds første mulighed for at rejse sig fra nederlaget er på lørdag, hvor tørner sammen med Tottenham.