Video : Tipsbladet
Superliga

Nyt Brøndby-mesterskab? Disse fem ting skal lykkes

Brøndby IF er kommet i gang og blander sig så småt i topkampen. Der er dog fem ting, der skal gå i opfyldelse, før holdet kan genvinde mesterskabet, mener Tipsbladets chefredaktør.

Det så skidt ud i begyndelsen af sæsonen for den forsvarende danmarksmester, Brøndby IF. Holdet lå og rodede rundt lige over nedrykningsstregen, men seks sejre og én uafgjort i de seneste syv kampe har katapulteret Brøndby op i subtoppen.

Nu er der faktisk kun syv point op til FC Midtjylland på førstepladsen. Derfor trænger spørgsmålet sig på: Kan Brøndby igen komme fra baghjul og vinde mesterskabet?

- Det er utroligt, at man er her, og rigtig flot skuldret, må man sige, af cheftræner Niels Frederiksen og hans trup. Det er virkelig mod alle odds, at man nu er en del af topkampen. Fordi det er man jo matematisk her, hvor vi er halvvejs i Superliga-sæsonen, siger Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, i sin analyse.

Her giver han samtidig fem bud på, hvad der skal lykkes for Brøndby, hvis holdet skal overraske igen og forsvare sit mesterskab.

Se hele analysen i videoenafspilleren over artiklen.