Video : Tipsbladet
Premier League

Midlertidig manager forlader Manchester United

Michael Carrick forlader Manchester United efter sejren over Arsenal.

Torsdagens kamp mod Arsenal bliver den sidste for Michael Carrick i Manchester United.

Umiddelbart efter opgøret bekræfter klubben på sin hjemmeside, at den tidligere midtbanespiller forlader klubben. Han skal altså ikke være assistent for Ralf Rangnick.

- Efter at have gjort mig mange tanker har jeg besluttet, at det er det rigtige tidspunkt at forlade klubben. Jeg vil udnytte muligheden for at takke alle spillerne og især staben. At arbejde mange timer med så fantastiske mennesker har været en stor fornøjelse, og jeg har fået venskaber for livet.

- Jeg er og vil altid være fan af Manchester United og vil komme til så mange kampe som muligt. Jeg ønsker Ralf, staben, spillerne og fansene alt det bedste i fremtiden, og jeg ser frem til at støtte drengene som fan, siger han til klubbens hjemmeside.

Manchester United vandt opgøret mod Arsenal med 3-2, hvorfor Carrick vandt alle sine tre kampe i spidsen for klubben. Efter slutfløjt lovprises han af Bruno Fernandes.

- Han kan blive en toptræner i fremtiden, hvis han får chancen. Han ved, hvordan han skal snakke. Han ved rigtig meget om fodbold, siger portugiseren til Amazon Prime.

Ralf Rangnick bliver ny midlertidig manager resten af sæsonen.