Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: City vil bytte Agüero for Neymar til sommer

Guardiola er angiveligt klar på at sende sin topscorer og et kæmpe beløb til Paris for at få Neymar til Manchester.

Efter to år i fransk fodbold kan Neymar til sommer være på vej til Premier League.

Således skriver den engelske avis Manchester Evening News tirsdag aften, at Manchester City har planer om en vild byttehandel til sommer.

Agüero i den anden retning
Pep Guardiola ønsker at forstærke holdet forud for næste sæson, og spanieren har angiveligt udset sig Paris Saint-Germain-stjernen Neymar som den rette løsning.

Ifølge den engelske avis er City klar til at lade klubbens topscorer i denne sæson, Sergio Agüero, skifte den anden vej, for at overtale pariserne.

Et voldsomt tilbud
27-årige Neymar har tidligere været rygtet til Manchester City, men englændernes interesse i dribleren har taget til, da klubben angiveligt har fundet ud af, at Paris Saint-Germain muligvis overvejer et salg af deres store stjerne.

Den engelske avis refererer til mediet Sportsmole, som reporterer at Manchester City er klar til at sende Sergio Agüero og 1,1 milliarder kroner til Paris for at få fingrene i Neymar.

Om pariserne vil acceptere sådan et tilbud er nok mere tvivlsomt. Sergio Agüero har ganske vist scoret 30 mål i denne sæson, men argentineren fylder 31 år om en måneds tid, mens Neymar for et par måneder siden fyldte 27 år.