Video : Tipsbladet
Rygter

Bayern München vil stjæle ny profil fra Atlético Madrid

I sommer hentede Bayern München den franske landsholdsspiller Lucas Hernandez i Atlético Madrid, og nu vil tyskerne forsøge at få fingrene i Thomas Lemar, der har det svært i den spanske klub.

Atlético Madrid brugte for halvandet år siden 523 millioner kroner på at hente Thomas Lemar i Monaco, men franskmanden har ikke fået succes i spansk fodbold.

Det er således ikke mere end et par uger siden, at Atlético Madrid-cheftræner Diego Simeone erkendte, at Lemar havde skuffet, og at franskmanden meget vel kan være på vej væk fra klubben.

Forkærlighed for franskmænd
En udlejning til Premier League blev nævnt som en realistisk mulighed i flere engelske medier, men nu reporterer France Football, at Bayern München har meldt sig ind i kampen om Thomas Lemar. 

Den sydtyske storklub har et godt øje til franske spillere. I sommer hentede Bayern München således de franske landsholdsspillere Benjamin Pavard og Lucas Hernandez, hvoraf sidstnævnte blev hentet i Atlético Madrid. Derudover har tyskerne også Kingsley Coman og Corentin Tolisso i truppen.

Uenighed om prisen
Og nu holder Bayern-bosserne altså også skarpt øje med Thomas Lemar, som næppe har lang tid tilbage i Atlético Madrid. Franskmanden, der i denne sæson kun er startet inde i ni ud af 21 ligakampe, er formentlig opsat på at finde en klub, der kan give ham masser af spilletid inden EM-slutrunden.

Bayern München-sportsdirektør Hasan Salihamidzic har bekræftet, at klubben leder efter en fløjspiller, og navne som Leroy Sané og Douglas Costa har været bragt i spil. 

Atlético Madrid kræver 450 millioner kroner for Thomas Lemar, og det er en pris, som Bayern München ikke er indstillet på at betale. Tyskerne håber således, at prisen kan blive forhandlet ned.