Video : Tipsbladet
Rygter

Xavi vil hente målræv i sin gamle klub

Xavi Hernández mangler muligheder i angrebet, og den nye Barcelona-boss pønser nu angiveligt på at hente en målræv i sin gamle klub.

Det hører til sjældenhederne, at europæiske storklubber henter forstærkninger i den qatarske liga, men Barcelona befinder sig i øjeblikket i en noget presset situation.

Og ifølge den spanske avis Sport ønsker Barcelona nu derfor angiveligt at hente Al-Sadd-angriberen Baghdad Bounedjah, der også spiller for Algeriets landshold. 

Xavi Hernández, der for et par uger siden rykkede fra Al-Sadd til Barcelona, er nu angiveligt opsat på at hente den 29-årige Bounedjah med til Camp Nou. 

Skadesplaget offensiv
Barcelonas offensiv ser da også ud til at have brug for lidt forstærkninger, idet catalanerne efterhånden er ganske tyndt besat oppe foran. Ansu Fati, Martin Braithwaite og Ousmane Dembele er alle ramt af skader, mens Sergio Agüero kan være tæt på at stoppe karrieren på grund af hjerteproblemer. Og så er der Luuk de Jong, der ligner et decideret fejlkøb. 

I søndagens 1-0-sejr over Espanyol valgte Xavi Hernández således at give debut til den blot 17-årige Ilias Akhomach, der startede inde på højrekanten. 

Sport peger på, at Xavi Hernández er bevidst om, at det er nødvendigt at hente en offensiv forstærkning til januar, selvom Barcelonas økonomi vakler. Og spanieren har altså angiveligt et godt øje til Baghdad Bounedjah, der i sidste sæson scorede 27 mål i 30 kampe for Al-Sadd.