Video : Tipsbladet
Superliga

Her er fem bud på Christian Eriksens fremtid

Tipsbladet.dk ser nærmere på Christian Eriksens muligheder efter bruddet med Inter.

Christian Eriksen fortsætter fodboldkarrieren. 

Reglerne i Italien foreskriver, at man ikke må dyrke professionel idræt med en indopereret hjertestarter, og derfor er Danmarks nummer 10 nødt til at finde en ny klub efter bruddet med Inter.

Efter han har slået fast, at han fortsætter med at spille fodbold, kan han for alvor gå på jagt efter en ny klub. Tipsbladet.dk ser her nærmere på nogle af de muligheder, der er for Christian Eriksen, som ikke har været i kamp siden den skæbnesvangre aften i Parken. 

Her er fem bud på Christian Eriksens fremtid.

OB, Danmark

Hvis Christian Eriksen vender hejm til dansk fodbold, er OB formentlig det bedste bud. Eriksen har genoptrænet i Ådalen, hvor han bor en spytklat fra, og barndomsklubben står klar med åbne arme. Christian Eriksen er alt for god til at spille for OB, men måske har hans prioriteter ændret sig? Måske er de rolige omgivelser tæt på familien lige præcis, hvad han har brug for.

Tottenham, England

La Gazzetta dello Sport har meldt om Tottenham-interesse, og det vil være ganske opsigtsvækkende, hvis Christian Eriksen gør comeback i London-klubben. Han havde en god tid i Spurs, og han kender omgivelserne og ligaen. Christian Eriksen vil samtidig kunne fortsætte med at spille på et meget højt niveau. 

AFC Ajax, Holland

Også en anden af Christian Eriksens tidligere arbejdsgivere siges at være en mulighed. AFC Ajax er én af de klubber, der oftest har været sat i forbindelse med danskeren det seneste halve år, men hollænderne har afvist, at rygterne har noget på sig. En Christian Eriksen i topform vil dog uden tvivl være en forstærkning for Ajax.

West Ham, England

Det skal ikke handle om Christian Eriksens tidligere klubber det hele. West Ham har også været nævnt på rygtebasis, og det kunne være en spændende mulighed for danskeren, der samtidig ville kunne bo i London, som han kender så godt.

FC Barcelona, Spanien

Eriksen har tidligere været rygtet til Barca ad flere omgange, og nu spøger rygterne igen. Ifølge Nordicbetblog er interessen "stadig kun på føler-niveau". Spørgsmålet er selvfølgelig, om Barcelona vil hente en spiller, der tidligere er faldet om på banen, så kort efter Sergio Agüero måtte stoppe karrieren på grund af hjerteproblemer.