Video : Tipsbladet
Superliga

Var rygtet til Danmark: Afviser blankt ny kontrakt

Hollandsk midtbanespiller, som tidligere har været rygtet til Danmark, har afvist et kontraktudspil fra sin arbejdsgiver.

Den hollandske midtbanespiller Thom Haye har i flere omgange været rygtet til dansk fodbold. I 2019 forlød det, at FC Nordsjælland var tæt på 26-årige Haye, men det blev afvist af Farum-klubben, hvor cheftræner Flemming Pedersen kaldte det "en stor gang løgn".

Thom Haye havde dengang i 2019 lige fået ophævet sin kontrakt med italienske Lecce, og da rygterne om Danmark forstummede, skiftede han til ADO Den Haag.

Nu tørner han ud for NAC Breda i Hollands næstbedste række, men spørgsmålet er hvor længe. Avisen BN DeStem skriver at midtbanespilleren blankt har afvist et kontraktudspil fra den hollandske klub, hvor hans nuværende aftale strækker sig til juni 2023.

Thom Haye har spillet en flot sæson i Holland, hvor han er noteret for otte scoringer og otte assists i 21 kampe. Det må siges at være ganske godkendt af en central midtbanespiller.

I sommer blev Thom Haye igen rygtet til Danmark, og ved den lejlighed blev der ikke sat navn på den interesserede klub. Det er næppe utænkeligt, at Haye stadig er på blokken et sted i Superligaen. 

Hollænderens pris er angiveligt i lejet fem millioner kroner.