Video : Tipsbladet
Superliga

- Det er ikke utopi, at Pierre Bengtsson vælger os

Der er rift om FC København-reserven Pierre Bengtsson i Sverige.

Pierre Bengtsson er ude i kulden i FC København, men i svenskerens hjemland er der masser af åbne døre for den rutinerede venstreback.

Søndag skrev FotbollDirekt, at Djurgården viser interesse for FC København-spilleren, og nu er der også ved at opstå en flirt mellem Pierre Bengtsson og IFK Norrköping - en flirt, den svenske klubs cheftræner Rikard Norling er initativtager til.

Rikard Norling har tidligere været træner for Pierre Bengtsson i AIK, og han mener ikke, det er urealistisk, at den svenske venstre back vælger IFK Norrköping.

- Nej, det tror jeg ikke. Så meget kan jeg sige. Det er ikke utopi. Men der er også balancen i det - er timingen god for os? Men vi er i en god position. Jeg taler meget med mine tidligere spillere, men lige nu er der ikke noget, der er nært forestående. Men det er en dygtig spiller, siger Norling til NT-sporten.

33-årige Pierre Bengtsson er blot startet inde i to kampe for FC København i denne sæson - i den meget lidt nervepirrende udekamp mod Torpedo Zhodino i juli sidste år og i pokalkampen mod Nykøbing FC to måneder senere, hvor han blev flået ud efter blot 27 minutter. Derudover er det blevet til korte indhop i seks kampe.

Pierre Bengtsson har kontraktudløb efter denne sæson.