Video : Tipsbladet
Benelux

Van der Vaart raser: De spiller lortefodbold

Rafael van der Vaart havnede i en heftig diskussion søndag eftermiddag.

Ajax tog søndag eftermiddag et kæmpe skridt mod det hollandske mesterskab, da man ude besejrede titelkonkurrenterne PSV Eindhoven med 2-1.

Noussair Mazraoui scorede det afgørende mål efter 74 minutter, men bolden havde muligvis krydset linjen i optakten til scoringen. Det udløste efterfølgende et enormt raseri i PSV-lejren.

I Studio Voetbal debatterede man også situationen, og her havnede Rafael van der Vaart i en voldsom diskussion med den tidligere hollandske landsholdsspiller Pierre van Hooijdonk.

- Det, der irriterer mig lidt, er, at PSV forsøger at aflede opmærksomheden fra den forfærdelige måde, de kom ind i kampen på, sagde van der Vaart, inden van Hooijdonk gav sin holdning til kende:

- Uanset om man spiller godt eller dårligt eller har positive eller negative intentioner, kan man altid klage over det, hvis sådan en situation opstår. Det var et afgørende øjeblik i slutningen af kampen.

Van Hooijdinks svar irriterede imidlertid van der Vaart, der svarede igen:

- PSV spillede lortefodbold. De spillede overhovedet ikke for at vinde. Ajax var ikke fantastiske i dag, og de kunne have fået den helt store gevinst.

Med en sejr havde PSV udbygget forspringet til Ajax til fire point. Nu fører Ajax i stedet med to point.