Video : Tipsbladet
Superliga

Efter to år er han færdig i FC København

FC København har sagt farvel til den fysiske træner Ben Rosen.

Ben Rosen er fortid i FC København.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Det er to år siden, at han overtog jobbet som fysisk træner for FC København, men begge parter har ønsket noget andet, lyder det nu.

- Ben er en super fyr og en kapacitet på sit felt. Vi har gennem noget tid haft nogle snakke frem og tilbage om fremtiden, og vi er blevet enige om, at det for begge parter er et godt tidspunkt at prøve noget nyt, siger sportsdirektør Peter Christiansen og forklarer:

- Vi glæder os over, at Ben slutter på toppen med et mesterskab, som han har haft sin andel i. Vi siger tak for hans indsats med den største respekt, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

Ben Rosen siger:

- Jeg har haft det virkelig godt i FCK og haft nogle store oplevelser her, ikke mindst med det mesterskab, vi fik sikret, siger Ben Rosen og forklarer:

- Jeg har arbejdet sammen med fantastiske spillere og en virkelig dygtig stab, men PC og jeg har haft nogle gode snakke, og vi vil begge gerne prøve noget andet nu. Jeg er taknemmelig for min tid i klubben og kommer helt sikkert til også at følge den i fremtiden,.

Rosen kom til FCK fra Malmö FF og overtog jobbet i FCK fra Anders Storskov.

FCK har igangsat arbejdet med at finde en ny mand til posten.