Video : Tipsbladet
Superliga

Årets pokalfighter blev skurk: Gør rigtig ondt nu

Simon Okosun leverede en stor kamp, men endte med at få en ærgerlig rolle for OB i pokalfinalen.

OB's Simon Okosun blev torsdag udpeget som årets pokalfighter for sin indsats i pokalfinalen mod FC Midtjylland. Det var dog også en kamp, hvor han endte med en uheldig hovedrolle, da han brændte i den straffesparkskonkurrence, som afgjorde det hele efter 0-0 i ordinær- og forlænget spilletid.

Det var da heller ikke til at tage fejl af, hvordan han havde det efter opgøret, da han i et interview med DR1 blev bedt om at sætte ord på, hvordan han havde det efter nederlaget. 

- Enorm skuffelse. Total ærgerlig over, at jeg brænder. Sindssygt skuffet. Det er selvfølgelig fint med anerkendelse, men lige nu er det ikke noget, der kan få mit humør op, fordi jeg ville hellere have haft, at vi vandt den her. Sådan er livet. Man må bare rejse sig igen. Men det gør rigtig ondt nu, fortæller OB-midtbanespilleren.

Han peger endvidere på, at der nok kommer til at gå noget tid, inden han kan glæde sig over, at han blev udpeget som pokalfighter.

- Jeg tror, at der skal gå mere end et par dage. Det gør rigtigt ondt nu, men en eller anden dag i fremtiden skal jeg nok sætte pris på den, men lige nu gør det bare ondt, lyder det fra Okosun.

Selve straffesparket hører til i den kategori, hvor han forsøgte at bluffe sig til, at sende målmanden ud i en af siderne og lægge den roligt ind. Den hoppede FCM-målmand David Ousted dog ikke på og reddede med fødderne.

Prisen som årets pokalfighter bliver udpeget at de tilstedeværende sportsjournalister ved finalen.

Der var dog også andre, som gjorde sig godt bemærket, ligesom andre gjorde det modsatte. Læs mere om det her.