Video : Tipsbladet
Generelle

Laudrup født med fejl: Det blev aldrig opdaget

Brian Laudrup er en glad mand i øjeblikket. Tingene går nemlig, som de skal.

Tidligere på året måtte Brian Laudrup en tur på operationsbordet. 

Årsagen var, at den 53-årige fodboldlegende skulle have en ny hofte. Og han har heldigvis haft det godt lige siden.  

Sådan lyder det fra den tidligere Glasgow Rangers-stjerne i et interview med Tipsbladet. 

- Det er gået helt fantastisk med at få en ny hofte. Jeg fik taget billeder på Gentofte Hospital, hvor operationen blev lavet, for nogle dage siden. Det var en succesoplevelse, fordi den sad, som den skulle. Så det var de også glade for, lyder det eksempelvis fra Brian Laudrup, inden han fortsætter: 

- De er sindssygt dygtige oppe på Gentofte Hospital. Det er som om, jeg slet ikke er blevet opereret. Der har ingen komplikationer været, så jeg er meget heldig. 

EM-vinderen fra 1992 er nu ved at være helt ovenpå igen efter operationen. Det kan du eksempelvis se på Brian Laudrups Instagram-profil. Her har han nemlig lagt et billede op af, at han er ude og spille padel tennis. 

Landsholdseksperten på TV 2 tilføjer dog, at lægerne fandt en fejl på hans krop undervejs i forløbet omkring at få en ny hofte. 

- Jeg havde en medfødt fejl på min ene hofte. Det hedder hoftedysplasi. Det troede jeg egentlig kun var for hunde. Men det blev aldrig opdaget. 

- Og så begyndte det at gøre ondt for en fire-fem år siden, når jeg blandt andet var ude og spille lidt oldboys-fodbold. Derudover har jeg selvfølgelig brugt mine hofter og krop meget i løbet af livet.  

Hoftedysplasi er en medfødt fejl i hofteskålen. Det er meget sjældent, at et menneske bliver født med hoftelidelsen. 

Men det er ikke kun hofteoperationen, som har været en succes for Brian Laudrup den seneste tid. Firmaet 'Laudrup LTD' kører således også på skinner. 

Det er en ting, som den tidligere fodboldstjerne har startet sammen med sin familie. Her har de eksempelvis produceret deres egen gin. 

- Vores familieforetagende går rigtig godt. Det er en sjov rejse at være med på. Vi er hos særligt udvalgte restauranter og hoteller. Vi er ikke i supermarkeder og vinbutikker. Det går fremragende, men det er stadig tidligt, da det er anden sæson. 

- Det er en sjov ting at lave med sin familie. Lige nu laver vi blandt andet en gin, som bliver produceret på et berømt destilleri i Skotland, og en rosé, som bliver lavet i Frankrig hos en af mine tidligere klubpræsidenter i Glasgow Rangers. 

Brian Laudrup samt familien begyndte helt præcist at lave deres egen gin i slutningen af 2020. Og der har været en mening med hver beslutning lige siden. 

- Det er lidt af, hvad fodboldverdenen har givet os. Vi vil lave en historie med en rød tråd. Ginen laves i Skotland, hvor vi har boet, og hvor vi havde en lykkelig tid. Det berømte destilleri kontaktede os og spurgte om Laudrup Gin. 

- Det nordiske islæt kommer fra lidt rabarber, mens der er 11 ingredienser i ginen, fordi jeg spillede i nummer 11 i min karriere. Rosé-delen skyldes gode forbindelser til min tidligere klubpræsident. Han ejer et slot i Frankrig, som hans søn kører. Og det var min søns idé. Det skal være kvalitetsprodukter, og der kommer flere henad vejen, lyder det afsluttende fra Brian Laudrup. 

Tipsbladet talte også med den levende fodboldlegende om skiftet fra Discovery til TV 2. Den historie kan du læse lige HER.  

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.