Video : Tipsbladet
Generelle

Halvt år efter OB-exit: Dansker skifter klub igen

Det blev ikke til mange minutter i Canada for den unge forsvarsspiller, der fortsætter karrieren på Færøerne.

I januar drog Daniel Obbekjær fra OB til York United i Canada for at jagte et gennembrud på seniorniveau.

Det er indtil videre ikke gået som planlagt, da han blot har spillet fem minutter i løbet af foråret. Derfor er han nu på vej videre igen. Denne gang skifter han til den færøske klub 07 Vestur, skriver York United på deres hjemmeside.

- Han er fantastisk professionel og han vil ganske enkelt bare gerne spille flere kampe, så det her en god mulighed for ham til at bryde igennem på seniorniveu og få de minutter, som hans udvikling har brug for. Vi ønsker ham alt det bedste og takker ham for hans indsats hos os, siger klubbens præsident, Angus McNab.

Daniel Obbekjær, der spiller som central forsvarsspiller, fik allerede sin debut for OB som 16-årig, men har primært været en fast bestanddel af klubbens U19-mandskab, som han hjalp til mesterskabet i 2020.

Det store gennembrud i OB udeblev, og nu skal han istedet forsøge at sikre sig førsteholdsminutter på Færøerne, hvor han skal hjælpe 07 Vestur i overlevelseskampen i den bedste færøske række.

Torsdag kan han få sin debut, når 07 Vestur møder Argir. Det kan således blive den tredje klub han repræsenterer på under et år, da han også har fået spilleminutter for York United og OB's U19-hold.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.