Video : Tipsbladet
Superliga

Dreyer: Håber på løsning i slutningen af denne uge

Anders Dreyer afviser dog ikke, at det kan trække længere ud.

Anders Dreyer kom i midten af foråret tilbage til FC Midtjylland, da FIFA gjorde det muligt for spillere i russiske klubber at suspendere deres kontrakt og finde en anden klub. Det har det internationale fodboldforbund forlænget med et år.

Endnu har offensivspilleren dog fundet frem til, hvor han skal spille, men i et interview med Herning Folkeblad kommer han ind på, hvornår det kan ske.

- Jeg håber på, at vi finder ud af noget i slutningen af ugen. Men det kan også sagtens trække længere ud. Jeg ved det ikke endnu, lyder det fra Dreyer.

Han peger endvidere på, at han sådan set gerne vil have det på plads så hurtigt som muligt, så man kan komme videre. Det er noget, som fylder meget for Anders Dreyer, som bruger agent Allan Bak samt forældrene og kæresten til at tale med omkring mulighederne.

Her bemærker han, at hverken Danmark eller udlandet er udelukket.

Selvom leje i ét år kan være en oplagt idé, så lægger han ikke skjul på, at han helt vil sælges permanent til en klub - men at et nyt lejeophold altså også vil være i orden, hvis ikke et salg er muligt.

Dreyer kan i den forbindelse da heller ikke komme nærmere på, hvad prisen på ham skulle være.

FCM er desuden blevet sat i forbindelse med Jens Jønsson. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.