Video : Tipsbladet
Superliga

Rivalens træner dybt chokeret over Zorniger-fyring

Cheftræneren for Apollon Limassols ærkerivaler er i chok over, at klubben har valgt at fyre Alexander Zorniger.

Selv om Alexander Zorniger i sidste sæson førte Apollon Limassol til mesterskabet på Cypern, havde den tidligere Brøndby-træner tilsyneladende ikke særlig lang snor af den grund. 

Onsdag er tyskeren blevet fyret, efter at Apollon Limassol blev slået ud af Champions League-kvalifikationen af Maccabi Haifa tirsdag aften.

Fyringen af Alexander Zorniger er kommet som et chok for mange, og det gælder ikke mindst Aleksey Shpilevski, der står i spidsen for Apollon Limassols ærkerivaler fra Aris Limassol.

Aleksey Shpilevski har en personlig relation til Alexander Zorniger, idet de kender hinanden fra tysk fodbold, hvor de begge har en fortid i Stuttgart. Han fatter ikke den beslutning, Apollon Limassol har truffet.

- Under normale omstændigheder ville jeg være ligeglad, men jeg er chokeret over meddelelsen. Denne mand hjalp Apollon med at vinde et mesterskab efter mange års tørke, og så fyrer de ham, fordi de tabte til et stærkt hold?

- Juanma Lillo, Pep Guardiolas store mentor, sagde engang, at "man skal observere udviklingen og ikke resultatet". I professionel fodbold er nederlag desværre også en del af pakken. Held og lykke og alt det bedste "Alex", skriver Aleksey Shpilevski på Instagram.

Ifølge det cypriotiske medie Goal blev Alexander Zorniger fyret, fordi flere spillere i truppen og medlemmer af trænerstaben var utilfredse med ham, men det er ikke blevet bekræftet, og den tidligere Brøndby-træner havde ingen kommentarer, da Tipsbladet var i kontakt med ham onsdag eftermiddag.

I Apollon Limassol huserer blandt andre danske Bassel Jradi og den tidligere AGF-målmand Aleksandar Jovanovic.