Inter sænket af storspillende tophold

Det lignede længe en pointdeling mellem Udinese og Inter, men to sene mål skaffede sejr til Udinese.

Udinese er slet ikke til at stoppe for tiden i den italienske Serie A. Søndag vandt holdet hjemme i Udine med 3-1 over selveste Inter.

Det var Udineses femte ligasejr i træk, og dermed stryger holdet i hvert fald midlertidigt til tops i rækken med 16 point for 7 kampe. Senere søndag har Napoli, Atalanta og Milan chancen for at komme op på 17 point.

Inter kunne med en sejr også have bragt sig i spidsen for ligaen, men sådan gik det ikke. Længe lignede det en pointdeling, men syv minutter før tid scorede den slovenske midtbanespiller Jaka Bijol til 2-1.

Dybt inde i tillægstiden blev det også til 3-1, da Tolgay Arslan headede bolden i mål via undersiden af overliggeren.

Inter var ellers kommet foran allerede efter fire minutter ved Nicolò Barella, men der kom balance i stillingen, da Inters slovakiske forsvarsspiller, Milan Skriniar, midtvejs i første halvleg blev noteret for et selvmål.