Video : Tipsbladet
Conference League

Nu hyldes udskældt Schmeichel: Nices skytsengel

Kasper Schmeichel har fået masser af kritik i Nice, men på det seneste er det begyndt at gå hans vej.

Kasper Schmeichels franske eventyr har indtil videre ikke været noget at råbe hurra for. Danskeren er blevet beskyldt for attitudeproblemer og sågar dårlig form, men nu lader det til at vende for landsholdsmålmanden.

Gennem sæsonen har han konkurreret med polske Marcin Bulka om pladsen som førstekeeper, men polakken er blevet skulderskadet, og dommen er nu klar; Han er ude de næste par måneder. 

Derfor var det også Kasper Schmeichel, der vogtede buret torsdag aften, da Nice spillede 2-2 ude mod Köln og dermed sikrede sig førstepladsen i puljen. 

Her stod Schmeichel en stærk kamp, selv om han måtte hente bolden ud af nettet to gange, og han bliver fremhævet som årsagen til, at Nice skaffede det ene point, der i sidste ende gav dem førstepladsen. 

Mediet Le Figaro hylder danskeren og kalder ham for Nices skytsengel. 

- Sikke en præstation fra Kasper Schmeichel i aften. At Nice går videre er i høj grad takket være deres målmand. Selv om Aiglons indkasserede to mål, inklusiv et hvor den danske målmand ikke er fritaget for bebrejdelse, kan vi ikke bebrejde ham så meget. Han var dyrebar. Den tidligere Leicester-keeper havde mange redninger, inklusiv tre afgørende for at holde sit hold i live, skriver mediet om Schmeichels præstation. 

Hans gode præstation kommer på et godt tidspunkt for det danske landshold, der skal håbe på, at Schmeichel spiller op til sit absolut bedste ved VM-slutrunden.