Video : Tipsbladet
Superliga

Roony Bardghji har fremtiden på plads

FC København og Roony Bardghji er blevet enige om en kontraktforlængelse.

Roony Bardghji har med et år tilbage af sin aftale valgt at binde sig selv til en længere fremtid i FC København.

FCK oplyser på klubbens Twitter-profil, at man har forlænget aftalen med den svenske kantspiller frem til udgangen af 2025.

- Vi er meget tilfredse med, at vi er blevet enige om en ny aftale med Roony, som åbenlyst er et stort talent og allerede nu bidrager med en masse til vores hold og trup. Det har været en meget lang proces at komme i mål med det her, men nu er vi der, siger sportschef, Peter Christiansen, om den nye aftale.

Roony Bardghji kom til FC Københavns talentafdeling kort efter sin 16 års fødselsdag, og mod afslutningen af efterårssæsonen for godt et år siden viste han, hvorfor nogle af Europas allerstørste klubber kæmpede mod FCK om svenskeren.

Efter et formdyk har 17-årige Roony Bardghji igen i denne sæson vist, hvorfor FC København har strakt sig langt for at lande en længere aftale med ham. Selv er kantspilleren også glad for at fortsætte udviklingen i FCK.

- Det har hele tiden været mit ønske at fortsætte i FCK, og jeg er glad for, at vi er nået til enighed, så jeg kan fortsætte her og tage de næste skridt i min udvikling, siger han blandt andet om forlængelsen, der altså løber frem til udgangen af 2025.

I denne sæson er det blevet til 13 kampe og tre Superliga-kasser for Roony Bardghji. Han har dog fået en ny konkurrent til spilletiden på højrekant, da FCK kort før forlængelsen med Roony Bardhji hentede Diogo Goncalves i Benfica.