Video : Tipsbladet
Generelle

Åbner for farvel til Mikkel Duelund

NEC Nijmegen er forstående over for den danske offensivspillers ønske om at skifte i januar.

Mikkel Duelund kan meget vel stå over for et skifte i januar. Den tidligere U21-landsholdsprofil har selv erklæret over for B.T. Sport, at han vil væk fra NEC Nijmegen, som har lejet ham i Dynamo Kiev, og at han er åben for at vende hjem til Superligaen.

Og transferønsket mødes med forståelse i den hollandske klub. 

Carlos Aalbers, teknisk direktør i NEC Nijmegen, forstår godt talentfulde Mikkel Duelunds frustrationer og melder, at man vil være samarbejdsvillige.

- Det har været i gang i et stykke tid. Det handler om, hvilke udsigter Mikkel har her. Sidste år spillede han 874 minutter, og især i anden halvdel af sæsonen spillede han lidt. Nu har han måttet klare sig med indhop i de seneste måneder. En lejespiller kommer normalt for at spille fodbold, så spørgsmålet er logisk nok fra hans side. 

- Vi kigger på det, og hvis der kommer noget konkret, vil han melde ind til os. Vi er klar til at lytte og arbejde sammen med Dinamo Kiev, siger Carlos Aalbers til Voetbal International.

Mikkel Duelund, 25 år, gør sig som offensiv midtbanespiller eller kantspiller og har en fortid hos FC Midtjylland. Hans kontrakt med Dynamo Kiev udløber til sommer.