Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg anser dem for at være lottokuponer

Fodboldekspert Morten Bruun forholder sig en smule skeptisk overfor en række af de transfers, som Superliga-klubberne gennemførte i slutningen af vinterens transfervindue.

Det netop afsluttede transfervindue blev ikke det helt store festfyrværkeri, som mange Superliga-fans havde håbet på. 

Og i en klumme for TV 2 Sport peger fodboldekspert Morten Bruun på, at de fleste klubber i Superligaen har hentet deres nye folk 'i mangel af bedre'. Ifølge Morten Bruun viste vinterens transfervindue sig igen udfordrende, idet markedet typisk er mere fastlåst her midtvejs i sæsonen. 

Bortset fra Chelsea var der ikke så mange storklubber, der gik amok på transfermarkedet, og dermed blev der ikke skabt de ringe i vandet, der skaber bevægelse på markedet. Og den stilstand betød, at mange af Superliga-klubberne endte med at vente og vente indtil sidste øjeblik. 

- Der er ingen grund til at antage, at Astrit Selmani fra Hapoel Be’er Sheva var FC Midtjyllands førstevalg på angriberposten. Der var givetvis en håndfuld spillere, som FCM hellere ville have haft. På samme måde med Viborg FF, der i sidste øjeblik hentede to angribere ind som erstatning for Jay Roy Grot. Paulinho fra den næstbedste portugisiske række og Renato Junior fra brasilianske Águas Santa. Jeg anser dem for at være lottokuponer, for Viborg har ikke haft tid til at undersøge tingene ordentligt. Så kan man se nok så meget video, lyder det fra Morten Bruun. 

Fodboldkommentatoren peger desuden på den nye OB-angriber Kenneth Zohore som et andet eksempel på en spiller, der er blevet hentet på en kort kontrakt.

Morten Bruun peger dog også på, at der var visse undtagelser, eksempelvis Rasmus Thelander og Nicklas Helenius, som AaB hentede tidligt i januar, samt Diogo Goncalves og Rasmus Lauritsen, som FC København og Brøndby også købte i god før deadlinedag.