Video : Tipsbladet
Bundesliga

Avis: Syv spillere ønskede Nagelsmann fyret

Men ikke alle Bayern München-spillere er tilhængere af fyringen af Julian Nagelsmann.

Bayern Müchen har ry for at være en klub med orden i tingene, men de seneste dage har der hersket kaos i storklubben.

Det skyldes den overraskende fyring af unge Julian Nagelsmann. 

Nu er meldingerne, at fyringen af den talentfulde tyske cheftræner har splittet Bayern Münchens omklædningsrum. Det skriver Bild.

Her meldes det, at ikke alle Bayern-spillere er tilfredse med fyringen. Nyheden skulle endda have opdelt omklædningsrummet i to fraktioner; de som er for fyringen, og de som er imod. 

Angiveligt skulle syv førsteholdsspillere have ønsket Nagelsmann fyret. Det drejer sig om Manuel Neuer, Serge Gnabry, Sven Ulreich, Leroy Sane, Jamal Musiala, Joao Cancelo og Sadio Mane. 

Det er store personligheder, som fylder en del, når det kommer til harmonien i spillertruppen. 

På den anden front står blandt andre Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano og Benjamin Pavard, melder Bild.

En rutineret og vigtig spiller som Thomas Müller forholder sig angiveligt neutralt til hele sagen. 

Julian Nagelsmann er siden blevet afløst af Thomas Tuchel, og det bliver den tidligere Borussia Dortmund-cheftræners første vigtige opgave at få styr på den mulige splid i truppen. 

Ellers kan Bayern München risikere at blive vippet af Bundesliga-tronen, som Borussia Dortmund i øjeblikket sidder på ved at have et enkelt point ned til de mangedobbelte mestre. 

Julian Nagelsmann har ellers været suveræn for Bayern i Champions League, hvor han uden problemer gik videre fra gruppespillet og sendte PSG ud af ottendedelsfinalen. Det bliver dog Tuchels opgave at gå hele vejen.