Video : Tipsbladet
Bundesliga

Stage ærgrer sig: Det var skrækkeligt

Jens Stage brændte sin første chance i weekenden, fortæller han.

Jens Stage har haft sin første sæson i Bundesligaen efter skiftet i sommer til Werder Bremen. Her er det blevet til tre scoringer fra ham, som han egentlig er glad for - men det kunne godt være blevet til flere.

Det fortæller han om i et interview med TV3 Sport, som man kan se i toppen af artiklen.

- Jeg skulle have været på måltavlen igen i weekenden, så den sidder stadig lidt i mig. Det var den største chance, jeg har haft i hele sæsonen, så det var skrækkeligt, fortæller Jens Stage og fortsætter:

- Men udover det, så har det været dejligt at byde sig til med mål, lyder det fra den danske Bundesliga-midtbanespiller.

Stage er da heller ikke i tvivl om, at det godt kan blive til flere end tre sæson-scoringer fra hans side, hvis han bare holder sig til den måde, som han spiller på. 

- Jeg kan jo godt lide at løbe i feltet, og jeg håber da, at der kan falde flere af. Chancerne har været der, og især i det sidste halve år, fortæller Stage, som i sin tid i for AGF og FC København scorede i alt 31 mål i 206 kampe.

Derfor slår han også fast, at det er vigtigt at blive ved med at huske på det, som man kan bidrage med - og så skal der nok opstå flere muligheder for ham.

Derudover kommer han også ind på, hvordan det er gået med at falde til i den nordtyske klub.

Werder Bremen har desuden hentet et FCM-emne. Læs mere om det her.