Video : Tipsbladet
La Liga

Nej tak: Real Madrid afviser Liverpool

La Liga-klubben Real Madrid har afvist et bud fra Liverpool på franske Aurelien Tchouameni, skriver medie.

Liverpool skuffede stort i den netop overståede sæson. Selvom The Reds havde en fremragende slutspurt, formåede Jürgen Klopp og co. ikke at presse sig ind i top fire, og derfor kommer Anfield ikke til at danne ramme om Champions League-fodbold i næste sæson.

Det er ikke kun tydeligt for den tyske manager, men også for enhver med lidt forstand på fodbold, at Liverpool skal forstærke midtbanen, hvis man vil kæmpe med Premier League og andre titler i næste sæson.

Ifølge en række engelske medier, herunder Sky Sports, er det kun et spørgsmål om tid, før Liverpool offentliggør tilgangen af midtbanespilleren Alexis Mac Allister fra Brighton.

Liverpool har forsøgt at tilføje endnu mere nyt blod til midtbanen.

Englænderne sendte et bud på 60 millioner euro, svarende til 446 millioner kroner, for Real Madrids  Aurelien Tchouameni.

Det skriver Defensa Central.

Buddet blev angiveligt afvist ret hurtigt, og Liverpool blev meddelt, at den 23-årige midtbanespiller under ingen omstændigheder er til salg på nuværende tidspunkt - han er en del af Carlo Ancelottis planer.

Klopp er efter sigende stor beundrer af franskmanden, og han prøvede at hente ham, da han spillede i Monaco, men Real Madrid endte dengang med at vinde kampen om hans underskrift.

Aurelien Tchouameni har i den netop overståede sæson spillet 50 kampe for Real Madrid.