Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Midtbanespiller forlader Silkeborg IF

Det blev til et kort ophold i Silkeborg for Lasse Vigen Christensen.

Efter blot 17 optrædener i den røde trøje forlader Lasse Vigen Christensen nu Søhøjlandet. 

Det oplyser Silkeborg IF på deres hjemmeside. 

Den 28-årige dansker blev hentet til klubben i februar på en fri transfer fra Zulte Waregem som en akut forstærkning til midtbanen, men midtjyderne stopper nu samarbejdet med den tidligere Brøndby-spiller. 

- SIF havde et akut behov for en profil på midtbanen, der kunne træde i karakter fra start. Den opgave løste Lasse Vigen til fulde, da han blev hentet ind på en fri transfer.Vi har været rigtig fint tilfredse med samarbejdet, men efter nøje overvejelser er vi blevet enige om at gå hver til sit frem mod næste sæson, siger sportschef Jesper Stüker på klubbens hjemmeside.

Selvom det kun blev til et par måneder i Silkeborg, er Lasse Vigen selv glad for opholdet. 

Aftalen var hele tiden at spille foråret ud og kigge på tingene, når alle kampe var spillet. Det har vi gjort nu, og i gensidig respekt er vi blevet enige om ikke at forlænge aftalen. Jeg har været meget glad for at være i klubben og spillertruppen, og det har været meget lærerigt for mig at være en del af et hold med en så attraktiv spillestil, siger han. 

Den danske midtbanespiller har tidligere tørnet ud for klubber som Fulham og Burton Albion i engelsk fodbold, før han kom til Brøndby i 2017. 

Lasse Vigen Christensen var på Vestegnen i godt fire år, hvor han blandt andet var en vigtig del af de blå- og gulklædtes mesterskab i 2021. 

Du skal danskeren, der har et hav af ungdomslandsholdskampe på cv'et, finde ny arbejdsgiver.