Bundesliga

Bayern og Neuer forhandler ikke - endnu

Manuel Neuer skifter med al sandsynlighed til Bayern München. Spørgsmålet er så bare, om det bliver til sommer eller næste sommer. Bayern intensiverer nu jagten.

Bayern München vil gerne have Manuel Neuer, og Neuer vil gerne til Bayern München. Det ligner et perfekt match. Eneste ubekendte er Nerus nuværende klub, Schalke, der så gerne vil holde den tyske landsholdsmålmand i klubben.

Men ofte går det sådan, at Bayern München får sin vilje til sidst, og det kommer formentlig også til at ske i tilfældet Neuer. Spørgsmålet er så, om det bliver til sommer eller til næste sommer, når Neuers kontrakt udløber. Bayern ønsker sig det første.

- Vi har ikke ført forhandlinger indtil videre. Det skal vi først til at begynde på. Vi vil have Manuel. Og hvor der er vilje, er der vej. Schalke kan dog ikke kræve nogen astronomisk pris, siger Bayern-præsident Uli Hoeness til formiddagsavisen

Tageszeitung.

Og med det udsagn er spillet om Manuel Neuer formentlig gået ind i en helt ny fase. Og Bayern er formentlig den eneste klub, der kan lokke Neuer væk fra Schalke. I forbindelse med Champions League-semifinalen i aftes mod Manchester United slog Neuer fast, at det aldrig har været et tema at rykke til United.