• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

- Han bliver den dyreste dansker nogensinde

Foto: Getty Images

Viaplay-eksperten er ikke i tvivl om, at Jesper Lindstrøm kommer til at blive den dyreste dansker nogensinde, hvis han sælges i 2023.

Af Victor Risager

Jesper Lindstrøm har gang i en forrygende sæson for Eintracht Frankfurt i Bundesligaen, og med succes følger også transferrygter. Alene i denne sæson har Arsenal, Liverpool og Napoli været nævnt som bejlere, ligesom Bayern München er blevet opfordret til at gå efter det danske stjernefrø.

I en eventuel transfer skal der dog slås dansk rekord, spår Tommy Bechmann, der er tidligere Bundesliga-spiller og nuværende Viaplay-ekspert.

I øjeblikket er Joachim Andersen den dansker, der er blevet solgt dyrest, efter at Lyon betalte 225 millioner kroner for at hente ham i sommeren 2019. Men der skal noget mere på bordet for at hente “Jobbe”, lyder vurderingen.

- Jeg synes, hvis man kigger på Joachim Andersen til 225 millioner kroner som den dyreste dansker nogensinde, jamen, så er der ingen tvivl om, at Jesper Lindstrøm bliver den dyreste dansker nogensinde, hvis han bliver solgt i det her transfervindue eller det næste.

- Jeg tænker, at man skal op med over 300 millioner, og hvis det er en klub fra Premier League, bliver det ikke billigere. Man ved, at når engelske klubber melder sig på banen, stiger værdien, fordi de har så mange penge derovre på øen. Så jeg tænker, at det bliver over 300 millioner, siger Tommy Bechmann til Viaplay.

Se hele klippet i videoafspilleren øverst i artiklen, hvor også Ken Ilsø giver sit besyv med.

Hvis Jesper Lindstrøm, 22 år, sælges for over 300 millioner vil der også falde en god luns af til hans tidligere klub, Brøndby IF. Det kunne Tipsbladet afsløre tidligere på ugen - læs mere om det lige her

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE