Video : Tipsbladet
Bundesliga

Kritisk Lewandowski: Nemmere at vinde Ballon d'Or i Spanien og England

Spillerne, som til dagligt slår sine folder i La Liga eller Premier League har en fordel i forhold til at vinde Ballon d'Or, mener Lewandowski.

Robert Lewandowski har været intet mindre end fantastisk for Bayern München i denne sæson, hvor han smadrer bolde i kassen på samlebånd.

Derfor håber Lewandowski naturligvis at være med i opløbet, når Balon d'Or 2019 skal uddeles.

Læs også:Fredagens rygtebørs: Messi udpeger landsmand til Barcelona

Dog mener polakken, at det kan være svært at gå hele vejen, fordi at spillere i Spanien og England har en fordel:

- Spørgsmålet er om denne pris handler om at være den bedste spiller eller om at spille i den mest populære liga. Efter min mening har spillerne fra Premier League og La Liga simpelthen en fordel, siger Lewandowski ifølge Bild og fortsætter:

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

- I 2013 spillede Franck Ribery fantastisk, og Bayern vandt Champions League, men han blev kun nummer tre i afstemningen, siger Lewandowski, som dog stadig håber på, at kunne vinde prisen som spiller hos Bayern München:

- Uanset hvad håber jeg stadig, at jeg er i stand til at vinde prisen på et eller andet tidspunkt som Bayern-spiller, siger angriberen.

Sidste gang en spiller uden for Premier League vandt titlen, var i 2007, hvor Kaka vandt prisen, da han spillede for AC Milan.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Arsenal har Salzburg-duo på ønskelisten

Læs også:Onsdagens rygtebørs (opdat.): Tyske giganter jagter Tottenham-talent

Læs også:Agent afviser markante rygter om Pep Guardiola