Foto: Getty Images
Bundesliga

Oscar Wendt vil forlænge med Bundesliga-klub: Jeg har fysik som en viking

Selv om han har rundet de 34, og hans kontrakt løber ud til sommer, er Oscar Wendt klar til at fortsætte i Borussia Mönchengladbach.

Det havde været et oplagt tidspunkt for Borussia Mönchengladbach at tage afsked med Oscar Wendt til sommer. Svenskeren fylder 35 senere på året, og hans kontrakt løber alligevel ud. Men det tyder på, at han får den forlænget.

Selv siger han til Bild, at han er klar på at fortsætte i Gladbach. Og selv om han ikke bliver yngre, skal man ikke frygte for, at det fysiske sætter en stopper for ham.

Læs også:Oscar Wendt vil slutte karrieren i Tyskland eller Sverige

- Jeg har fysik som en viking. Og stadig lyst til at spille alle kampe. Jeg har aldrig været vild med rotation. Og konkurrencen på venstre back med Ramy Bensebaini er god for os begge, siger Oscar Wendt til avisen.

Bild mener desuden at vide, at coronavirussens indtog er med til at gøre det mere sandsynligt, at Gladbach forlænger med det sikre kort, som rutinerede Wendt er. Dels er der næppe råd til en dyr tilgang som Nices Malang Sarr, som klubben ellers har været ude efter.

Læs også:Oscar Wendt takker tidligere FCK-assistent: Det var skæbnen

Dels betyder coronapausen, at danske Andreas Poulsen ikke får den spilletid i Austria Wien, som det ellers var planen med hans udlejning. Derfor bliver han ikke en reel udfordrer lige med det første, vurderer avisen.

Derfor giver det god mening at forlænge med Wendt, som er startet inde i 16 af 25 Bundesliga-kampe i denne sæson. 

Læs også:Blev udlejet for at få fast spilletid: Dansk stortalent må selvtræne i Østrig

Læs også:Bundesliga-hold udlejer dansk talent: Skal spille i østrigsk traditionsklub

Læs også:Gladbach snubler: Yussuf Poulsen og Leipzig kan rykke væk lørdag