Bundesliga

Zidan til dommer: Du er arrogant og en løgner

Mohamed Zidan er kommet i hård infight med en Bundesliga-dommer efter søndagens nederlag.

Dortmund tabte søndag 2-3 til Frankfurt i den tyske Bundesliga i en kamp, der muligvis kan få et efterspil for den tidligere FC Midtjylland-spiller Mohamed Zidan.

Med kort tid tilbage af kampen blev en Frankurt-spiller liggende i græsset efter et frispark. Mohamed Zidan gjorde dommer Wolfgang Stark opmærksom på, at Frankfurt-spilleren trak tiden ud og bad ifølge ham selv dommeren på en respektfuld måde om at lægge ekstra tid til.

Ifølge Zidan svarede dommeren tilbage:

- Hvad vil du overhovedet? Du er ikke længere ved African Cup of Nations – nu er du tilbage i Tyskland.

Læs også: Agent: Zidans far er fejlciteret

Wolfgang Stark nægter dog anklagerne fra Zidan og forklarer sig til Bild.de

- Jeg må på det skarpeste dementere beskyldningerne fra Hr. Zidan. Det har jeg aldrig sagt og det er ikke mit ordvalg. Jeg gjorde blot Zidan opmærksom på, at der ikke var tale om at trække tiden, da hans eget mandskab forberedte en udskiftning, lyder det fra Wolfgang Stark.

Zidan, der i januar vandt African Cup of Nations med Egypten, skyder med skarpt tilbage mod dommeren.

- Hvis Stark virkelig siger sådan, er han arrogant og en løgner, som jeg ikke kan have respekt for. Hvorfor har så god en mand brug for at gøre sådan. En dommer er for mig som en domsto, som man skal kunne stole på, siger Zidan.

Om hans angreb mod dommeren kommer til at få et efterspil, er endnu usikkert, men i Danmark var den næppe gået, når mand tænker tilbage på sager som, da Sønderjyske-træner Carsten Broe kaldte en dommer for ”tyksak” eller da AGF's Peter Graulund brugte ord som ”nervøs skoledreng” om manden med fløjten. I begge sager kostede det karantæne.