Dansk scoring ikke nok i FA Cup-exit

Emil Riis kom på måltavlen for Preston i lørdagens nederlag til Wycombe i FA Cuppen.

Danske Emil Riis blev Prestons eneste målscorer i lørdagens FA Cup-exit mod Wycombe.

Riis og Preston fik en forfærdelig start på kampen. Efter bare tre minutter bragte Wycombe sig i front med 1-0, og inden uret havde rundet ti minutter stod der 2-0 til hjemmeholdet.

Midtvejs i første halvleg gik det fra ondt til værre for Preston, som kom bagud 3-0 på et mål af Josh Knight, hvorfor der var lange udsigter til videre avancement i den traditionsrige engelske pokalturnering.

Men kort inden pausen stjal Riis rampelyset. Danskeren fremtvang et straffespark og fik også selv lov til at sparke det.

Riis sparkede bolden ind i netmaskerne og reducerede til 3-1, hvorfor gæsterne fik nyt håb om at komme tilbage i kampen.

I anden halvleg gik der lang tid uden scoringer, men mod slutningen af opgøret blev sejren cementeret. Wycombes Alex Samuel gjorde det til 4-1 og lukkede dermed kampen definitivt.

Kampen sluttede med en sejr på 4-1 til Wycombe, hvorfor Riis og Preston nu er ude af FA Cuppen.

Næste kamp for Preston er på lørdag i Championship. Her skal de på besøg hos Bristol City, og kampen fløjtes i gang klokken 16.00.