• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Nedtur: Messi taget ved næsen af forretningsmand

Foto: Getty Images

Lionel Messi blev tilsyneladende taget alvorligt ved næsen, da argentineren i 2017 brugte flere hundrede millioner kroner på et luksushotel.

Af Lars Gram-Hanssen

Lionel Messi har vadet i succes som fodboldspiller, men som forretningsmand er argentineren nu løbet ind i lidt af nedtur.

Således skriver den spanske avis El Confidencial, at Messi er ejer af hotellet MiM Sitges, der nu skal rives ned. Ifølge avisen betalte Messi i 2017 omtrent 225 millioner kroner for hotellet. 

I forbindelse med købet var superstjernen ikke bevidst om, at det af byplanen i Sitges fremgik, at hotellet på sigt skulle rives ned. Det var forretningsmanden Francisco Sanchez, der solgte hotellet til Messi, og altså tilsyneladende tog argentineren ved næsen.

For store altaner
MiM Sitges er et firestjernet hotel i badebyen Sitges, der ligger omtrent 40 kilometer fra Barcelona. Hotellet ligger blot 50 meter fra stranden og har 77 værelser. Hotellet blev bygget i 2013, men under byggeriet blev retningslinjerne fra byrådet tilsyneladende ikke overholdt. Eksempelvis er altanerne langt større end tilladt.

Og ifølge El Confidencial er problemet, at altanerne ikke bare kan tages ned igen, igen hele hotellets konstruktion er afhængig af altanerne. Bygningen risikerer at falde sammen, hvis altanerne fjernes. 

Og ifølge El Confidencial valgte Francisco Sanchez så at sælge hotellet til Lionel Messi i 2017, da det stod klart, at problemet næppe kunne løses. Dermed ser det altså ud til, at argentineren har foretaget en investering, der kommer til at medføre et tab på mange, mange millioner kroner. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020