• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Spillerforening bekymret: Vil undersøge kollaps

Foto: Getty Images

At der har været tre spillerkollaps på tre måneder, vækker bekymring hos Spillerforeningen.

Af Victor Risager

I løbet af de seneste godt tre måneder er tre danske spillere kollapset. Det vækker bekymring i Spillerforeningen, der nu vil undersøge situationen, fortæller direktør Michael Sahl Hansen til Ekstra Bladet.

Først var det Christian Eriksen, der som bekendt faldt om under landskampen mellem Danmark og Finland ved EM. I august faldt Ahmed Daghim fra Kolding IF om under en kamp i 2. division, og i den forgangne weekend var det i 1. division, hvor Wessam Abou Ali fra Vendsyssel FF faldt om.

Og det får Spillerforeningen til at reagere. De vil tage kontakt til Divisionsforeningen og DBU, så de tre spillerkollaps kan analyseres grundigt.

- Vi må erkende, vi er bekymrede. Vi må have analyseret det her til bunds. Vi er lige nu på bar bund, og vi kan ikke vurdere om det er tilfældigt, at vi oplever tre tilfælde på meget kort tid, siger Michael Sahl Hansen til Ekstra Bladet.

Christian Eriksen har siden sit kollaps fået indopereret en hjertestarter. For Wessam Abou Alis vedkommende var der ikke tale om hjerteproblemer, men derimod et krampeanfald.

Efterfølgende kom Vendsyssel-angriberen også med godt nyt fra hospitalssengen. Læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020