Vild afslutning: Hoffenheim snød Dortmund og snuppede tre point

To sene Hoffenheim-scoringer sikrede alle tre point mod Dortmund, som ellers dominerede hele kampen igennem.

2-1 (0-1)

Götze '17
Adamayan '79
Kramaric '87

Hoffenheim tog fredag aften mod Dortmund i Bundesligaen, og i lang tid lignede det en rigtig kedelig aften for hjemmeholdet og Robert Skov, der startede inde på venstre back.

Dortmund dominerede nemlig fra kampens første fløjt og vadede i det meste af første halvleg i halvstore chancer.

En af de store chancer blev omsat til mål, da Hakimi fik bolden i dybden på højre kant, hvorefter han lagde en flad bold ind på forreste stolpe, hvor Mario Götze stod klar og gjorde det til 0-1.

Resten af halvlegen fortsatte Dortmund det store pres mod Hoffenheim-målet, kun afbrudt af en enkel chance til Hoffenheim.

Chancen tilfaldt Robert Skov som kanonerede en bold afsted, men den blev desværre afvist af overlæggeren.

I anden halvleg fortsatte Dortmund presset mod Hoffenheims mål, og der skulle i flere omgange have stået 0-2 til udeholdet, men sådan blev det ikke.

I stedet slog Hoffenheim til på en kontra med godt og vel 10 minutter igen, hvor bolden endte i fødderne hos Adamyan som omsatte chancen til mål 1-1.

Så lignede det endnu en Dortmund-skuffelse, men det skulle hurtigt blive endnu mere skuffende for de gul-klædte spillere.

Dortmund pressede nemlig hårdt på, hvor blandt andet Sancho var tæt på at gøre det til 1-2, men i stedet scorede Hoffenheim efter endnu en omstilling, hvor Kramaric i det 87. minut på yderst fornem vis headede bolden i mål til slutresultatet 2-1 til Hoffenheim.

Dermed vandt Hoffenheim en kamp som de reelt aldrig nogensinde burde have haft bare et enkelt point i.

Med sejren rykker Hoffenheim op på sjettepladsen i Bundesligaen.