Foto: Getty Images
La Liga

'AC' hyldes af tysk stjerne: Han er vanvittigt god

Andreas Christensen får ros af holdkammeraten Marc-André ter Stegen inden aftenens brag mod Real Madrid.

Andreas Christensen har imponeret i Barcelona efter VM-pausen, og forud for aftenens El Clásico er der igen ros til den danske landsholdsstjerne. 

Denne gang er det Barcelona-målmanden Marc-André ter Stegen, der i et interview med TV 2 Sport lovpriser Andreas Christensen. 

- Han er fantastisk. Vi har det godt sammen, og han er en af de spillere, jeg virkelig nyder at have på holdet. Han er meget afslappet og rolig. Man kan altid tale med ham - og ikke kun om fodbold. Man skaber måske lidt nogle grupper - også rent sprogmæssigt. Sammen med Frenkie de Jong og Robert Lewandowski lærer vi sproget. Han er en god fyr, og han forsvarer vanvittigt godt, siger Marc-André ter Stegen til TV 2 Sport. 

Den tyske målmand er især imponeret af, at Andreas Christensen relativt problemfrit har formået at vænne sig til spillestilen i La Liga efter at have tilbragt mange år i Premier League. 

Andreas Christensen forventes at være i startopstillingen, når Barcelona klokken 21.00 tager imod Real Madrid på Camp Nou. Den 26-årige dansker har spillet fuld tid Barcelonas seneste syv ligakampe. 

Barcelona ligger nummer ét i La Liga, med et forspring på ni point ned til Real Madrid på andenpladsen.