• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Landstræner er ikke glad for Hazards natklubbesøg

Foto: Getty Images

Et besøg på en natklub inden Belgiens Nations League-kamp mod Holland får ikke konsekvenser for Eden Hazard.

Af Lars Gram-Hanssen

Eden Hazards karriere er gået drastisk ned ad bakke de seneste år, og noget tyder på, at professionalismen heller ikke er helt i top hos Real Madrid-stjernen.

Hazard endte således for nyligt med at trække overskrifter, da den tidligere Chelsea-stjerne blev spottet på en natklub to dage inden Belgiens Nations League-kamp mod Holland. 

Besøget på natklubben kommer tilsyneladende ikke til at få alvorlige konsekvenser for Hazard, men den belgiske landstræner, Roberto Martinez, vil ikke lægge skjul på, at han gerne vil undgå lignende sager i fremtiden. 

- Eden har en vigtig rolle at spille på holdet, ikke bare som person, men også som kaptajn. Vi stoler på vores spillere, og han havde fået tilladelse til at bruge tid med familie og venner. Der ligger en meget klar historie bag det her, men jeg kommer ikke til at tale om det offentligt. Det bliver håndteret internt. Jeg vil ikke bryde mig om, at det her bliver gentaget, men der er visse årsager til den her historie, lyder det således, ifølge RTBF, fra Roberto Martinez. 

Selvom Eden Hazard i de seneste år har været bænkevarmer i Real Madrid, så understreger Roberto Martinez, at han fortsat ser Hazard som starter på landsholdet. 

Belgien er til VM i Qatar placeret i gruppe F, hvor Eden Hazard og kompagni skal møde Kroatien, Marokko og Canada.