Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Landshold

Lars Høgh fortsætter på landsholdet under Kasper Hjulmand

Lars Høgh bliver en del af trænerteamet under Kasper Hjulmand på det danske landshold. Fynboen fortsætter som målmandstræner.

61-årige Lars Høgh har længe kæmpet med en kræftsygdom, men der er heldigvis stadig masser af overskud og gåpåmod hos fynboen.

Fredag oplyser DBU, at Lars Høgh fortsætter som målmandstræner på det danske landshold, og han bliver dermed en del af Kasper Hjulmands trænerteam. 

Læs også:Officielt: Ebbe Sand får nyt job i DBU

Tidligere blev det også meldt ud, at Ebbe Sand er blevet hyret som angrebstræner, og setuppet omkring Kasper Hjulmand og assisterende landstrænertræner Morten Wieghorst er dermed for alvor ved at tage form. 

- Jeg har stadig ambitioner, og jeg har altid følt mig privilegeret over at få lov til at arbejde med de bedste målmænd i Danmark, så derfor var jeg selvfølgelig meget klar på at fortsætte på holdet. Jeg er meget glad for det sammenhold, vi har på landsholdet, siger Lars Høgh.

Læs også:Helveg om nyt trænerjob: Lige den mulighed, jeg skal bruge

Også Kasper Hjulmand glæder sig over, at Lars Høgh har takket ja til at fortsætte arbejdet med landsholdets målmænd.

- Jeg har tidligere arbejdet med Høgh og kender ham rigtig godt som menneske og træner, og jeg ved, at han har en høj stjerne i målmandsgruppen og generelt i truppen på landsholdet. Det er helt naturligt for mig at fortsætte det gode samarbejde, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med Høgh igen, lyder det fra landstræneren.

Lars Høgh har været tilknyttet det danske landshold siden 2007. 

Læs også:Daramy giver kritisk Solbakken ret: Jeg skal blive bedre til at afslutte

Læs også:Har udformet Superliga-protokollerne: Alt andet end en normal proces

Læs også:Tidligere Esbjerg-spiller kan afløse Riza Durmisi i Frankrig