Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Landshold

Robert Skov som back? Landstræneren blander sig udenom

Hoffenheims træner overvejer at bruge Robert Skov på venstre back noget mere, efter han spillede positionen i mandags. Åge Hareide vil ikke blande sig i, hvad klubtræneren beslutter, men han vil tale med både Alfred Schreuder og Robert Skov, fordi han følger med.

Superligaen er ikke Europas stærkeste, men 29 mål på én sæson vidner trods alt om en vis målfarlighed. Alligevel kan Robert Skov ende i forsvaret for sin nye klub, Hoffenheim.

Han spillede venstre back i mandagens Bundesliga-kamp mod Wolfsburg, og cheftræner Alfred Schreuder sagde efterfølgende, at det var udslaget af lang tids overvejelser. Måske var det ikke sidste gang, Skov havnede i bagerste geled.

Læs også:Robert Skov købt for stort millionbeløb: Overvejer at bruge ham som back

- Vi har haft ideen omkring Robert Skov i noget tid nu. Han har udviklet sig godt, og han havde en god kamp mod Wolfsburg. Det kan være, vi spiller ham på positionen igen, lød det fra Schreuder på et pressemøde.

På landsholdet har Robert Skov dog kun haft en mere offensiv rolle, som vi kender ham fra Superligaen. Han scorede desuden sit første landskampsmål mod Gibraltar i begyndelsen af måneden, da han vandrede ind i feltet fra sit udgangspunkt på højre fløj.

Læs også:Se Robert Skovs tordenhug på overliggeren: Spillerne troede, der var mål

Så hvad siger Åge Hareide til det potentielle positionsskifte?

- Jeg blander mig ikke i, hvordan klubberne bruger deres spillere. Jeg har tænkt mig at tale både med træneren og Robert, for jeg følger da meget med i, hvordan vores spillere udvikler sig, siger landstræneren til Ekstra Bladet.

Måske får vi i morgen et fingerpeg om, hvor Robert Skovs fremtid ligger. Her møder Hoffenheim Borussia Mönchengladbach i sjette runde af Bundesligaen.

Læs også:Robert Skov fik fuld tid i Hoffenheim-remis

Læs også:Hareide er tilbage efter sygemelding: Jeg havde det skidt undervejs

Læs også:Tomasson savnede kreativitet af de danske spillere