Robert Skov fik fuld tid i Hoffenheim-remis

Robert Skov havde et forsøg på overliggeren, da Hoffenheim og Wolfsburg spillede uafgjort.

Robert Skov startede inde og spillede fuld tid for sin tyske klub, Hoffenheim, da de mandag aften spillede uafgjort mod Wolfsburg.

Selvom det sluttede uafgjort, kom Hoffenheim ellers foran efter blot seks minutter, da Sebastian Rudy scorede opgørets første mål. Midtbanespilleren sendte Hoffenheim i front med en flot flugter fra kanten af feltet, der gik i mål via stolpen.

Den føring varede en halv time, før Wolfsburgs Admir Mehmedi sendte udligningen i mål, og det var endnu engang et flot mål.

Wolfsburg spillede sig således igennem Hoffenheim-forsvaret med hæl og tå, før Admir Mehmedi bankede bolden i netmaskerne med en benhård afslutning.

Ikke lang tid efter var Robert Skov tæt på at indtage en helterolle og score sit første mål for Hoffenheim siden skiftet fra FC København. Superliga-topscoreren fra sidste sæson forsøgte sig fra distancen, og afslutningen ramte undersiden af overliggeren, men efter lidt forvirring vinkede dommeren afværgende. I stedet må Robert Skov vente lidt yderligere på sin første scoring i Bundesligaen.

I anden halvleg blev der heller ikke scoret yderligere, og opgøret sluttede 1-1. Hoffenheim er dermed nummer 11 i Bundesligaen med fem point på fem kampe.