Coutinho scorede første mål da Bayern holdt legestue

Philippe Coutinho spillede en stor kamp og blev belønnet, da Bayern München lørdag kørte FC Köln over i Bundesligaen.

FC Köln var ikke spået mange chancer, da holdet lørdag eftermiddag gæstede Bayern München i Bundesligaen. Som ventet blev gæsterne da også kun statister i en kamp, hvor særligt Philippe Coutinho leverede varen.

En anden der er kendt for at levere varen er dog Robert Lewandowski, og det gjorde han allerede efter fem minutter. Efter en fræk hældetalje på midten sendte Joshua Kimmich bolden dybt til Lewandowski, der med et elegant chip bragte Bayern i front.

Resten af første halvleg bød på dominans fra Bayern München, selvom FC Köln sporadisk forsøgte sig på den svære udebane. 1-0 ved pausen.

I anden halvleg gik der legestue i den. Fem minutter inde i den sendte Joshua Kimmich et hjørnespark ind i feltet, som Robert Lewandowski headede nedad ud i siden af målet uden chance for Timo Horn i Köln-målet. 2-0 og så var den kamp lukket.

Det var den dog ikke for Philippe Coutinho, der også ville lege med. Rundet en time kom han alene igennem og trak straffespark i en forseelse, som gæsternes Kingsley Ehizibue blev smidt ud for. Fra 11 meter scorede Coutinho iskoldt, men da en spiller trådte ind i feltet, måtte straffesparket tages om. Også anden gang var Coutinho dog sikker og 3-0 til stor jubel for Bayern-fansene, der kunne fejre første sæsonkasse fra brasilianeren.

4-0 blev det også med små tyve minutter igen. Coutinho serverede bolden for fødderne af Ivan Perisic, der med et tørt hug fra distancen scorede flot. Legestuen fortsatte med flere gode tilbud, men der blev ikke udbygget yderligere.

I rundens andre kampe spillede Freiburg 1-1 hjemme mod Augsburg, mens Hertha Berlin hentede en smal 2-1 sejr over Paderborn. Bayer Leverkusen rejste sig og slog Union Berlins 10 mand hjemme med 2-0.