Alonso-kasser nedlagde tandløse Leicester

Marcos Alonso scorede to gange, da Chelsea slog Leicester City med 3-0 i lørdagens sene Premier League-kamp.

Chelsea har nu vundet 14 af deres seneste 15 ligakampe. Lørdag gik det udover Leicester City, der ikke fik meget hjælp af den Costa-ballade, der ellers har fyldt i Chelsea-lejren.

Efter bare seks minutter havde de fleste glemt Costa for en stund. Eden Hazard satte flot Marcos Alonso op og så kunne spanieren sende Chelsea i front.
Alonso blev dobbelt målscorer i anden halvleg, hvor Chelsea for alvor satte tempo på. E dødbold fra hørjesiden blev headet ud i fødderne på Marcos Alonso, som sparkede af fra kanten af feltet, og via en Leicester-fod gik bolden i mål bag en chanceløs Kasper Schmeichel, der kun akkurat fik hånden på.
Pedro gjorde det efterfølgende til 3-0, da han headede den i kassen på oplæg fra brasilianske Willian.
Selvom Leicester ændrede til 3-5-2 og forsøgte at ændre tingene, så var Chelseas sejr på dagen aldrig i fare.
Med sejren er Chelsea syv point foran Tottenham i toppen af Premier League, inden Liverpool i morgen kan barbere forspringet ned til fem point, hvis de slår Manchester United. Leicester er nummer 15 i Premier League.