Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenal-boss om frustreret Xhaka: En forkert reaktion

Unai Emery er irriteret over, hvordan Granit Xhaka reagerede i forbindelse med sin udskiftning i Arsenals kamp mod Crystal Palace.

Selvom Arsenal blev nægtet et sent føringsmål i søndagens møde med Crystal Palace, var Granit Xhaka det store samtaleemne efter kampen.

Arsenal-fansene jublede, da den schweiziske midtbanespiller blev udskiftet efter 61 minutter, og Xhaka svarede igen ved at vifte med sin arm og vende det ene øre op mod publikum.

Xhaka nægtede desuden at give hånd til manager Unai Emery og gik med det samme i omklædningsrummet, og det behagede ikke ligefrem den spanske træner.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Frustreret Liverpool-spiller tager til PL-konkurrent

- Han tog fejl. Vi er nødt til at forblive rolige, og vi vil snakke med ham om det internt, indleder Emery over for Sky Sports og tilføjer:

- Vi arbejder på, at klubben og spillerne kan levere under pres. Vi vil snakke med ham om det, for hans reaktion var forkert. Vi er her, fordi vi har fansene. Vi arbejder for dem og er nødt til at have respekt for dem, når de applauderer os, og når de kritiserer os.

Granit Xhaka er på nuværende tidspunkt anfører i London-klubben, men Emery vil ikke kommentere på, om der kan blive lavet om på dette efter søndagens episode.

Læs også:Arsenal smed tomålsføring hjemme - United i sikker sejr over Pukki og co.

- Det er ikke det rigtige tidspunkt at snakke om det lige nu. 

Granit Xhaka stod for oplægget til Sokratis' 1-0-scoring efter syv minutter.

Læs også:Hodgson: Zaha var aldrig tæt på Arsenal

Læs også:Emery: Jeg stoler på kaptajn Xhaka

Læs også:United-legende: Solskjær bør hente Özil