Foto: Getty Images
Premier League

Medie: Dette forventes at ske til dagens krisemøde for PL-klubberne

Premier League ventes at gentage, at man fortsat er dedikeret til at spille sæsonen færdig.

Det er ikke til at sige hvornår, det sker, men Premier League ventes at understrege, at man fortsat sigter efter at færdiggøre sæsonen så snart som muligt, når Premier League-klubberne holder møde denne torsdag morgen.

Det skriver BBC.

EM 2020 blev tirsdag udsat til sommeren 2021 i stedet, hvilket giver Premier League og andre nationale ligaer muligheden for at spille sæsonerne færdige på et senere tidspunkt, selvom UEFA har sat en midlertidig deadline, som hedder sidst i juni.

Deadlinen kan rykkes, alt efter hvordan coronapandemien udvikler sig, men på nuværende tidspunkt forventer BBC ikke, at Premier League tør komme med en udmelding om, hvornår ligaen bliver genoptaget.

Læs også:Avis: Tysk tophold overvejer at hente Mohamed Daramy

Større forsamlinger er blevet forbudt i Storbritannien på samme måde som i Danmark, og bliver restriktionerne ikke løftet, fordi virussituationen forbedres, så er Premier League beredte på at spille sæsonen færdig for lukkede stations.

Enkelte Premier League-klubber har lagt op til, at de synes, Premier League-sæsonen burde annulleres - heriblandt West Ham.

I øjeblikket skulle der dog være ganske lidt støtte til den ide blandt de 20 Premier League-klubber, hvoraf langt størstedelen foretrækker at se, om man ikke kan spille sæsonen færdig på et senere tidspunkt.

Skal man tro BBC, så er det dog ganske lidt konkret, der egentligt ventes at komme ud af dagens møde. 

Læs også:Her er otte film og serier til at holde fodboldabstinenserne i skak

Sæsonens afslutning, spillerkontrakter og økonomi skal diskuteres, men givet den nuværende situation og uvisheden om, hvor længe coronavirussen vil hærge, forventes Premier League og Premier League-klubberne ikke at tage nogle beslutninger allerede i dag.

Læs også:Blog: Sådan kan fodboldspillere træne under corona-situationen

Læs også:En bøn til Premier League-klubberne: Vi har seriøst brug for hjælp

Læs også:Spansk forbundspræsident nægter at kåre Barcelona som mestre