• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Dansk PL-stjerne hyldes: Derfor er han så vigtig

Foto: Getty Images

Joachim Andersen får stor ros af sin cheftræner i Crystal Palace.

Af Lars Gram-Hanssen

Joachim Andersen fik meget ros efter Danmarks 2-0-sejr over Frankrig i sidste weekend, og også i danskerens klub er man rigtig godt tilfredse med forsvarsspilleren. 

Forud for lørdagens Premier League-opgør mod Chelsea har Crystal Palace-cheftræner Patrick Vieira således fremhævet Joachim Andersens betydning for klubben fra den sydlige del af London. 

- Han er utroligt vigtig. Joachim har spillet i Frankrig, han har spillet i Italien, og han spillede i Premier League sidste år. Han har den her erfaring fra at flytte rundt og skifte til nye klubber. Når du ønsker at have boldbesiddelse, og du har en midterforsvarer, der er virkelig komfortabel med at have bolden på fødderne, så er det ret vigtigt, lyder det således, ifølge football.london, fra Patrick Vieira.

Ifølge Vieira er Joachim Andersens tilstedeværelse samtidig vigtig for forsvarsmakkeren Marc Guehi, der i foråret debuterede på Englands landshold. 

- Han bliver en kæmpe hjælp for Marc, i forhold til at bygge hans selvtillid op, og han gør det virkelig godt, siger Vieira.

Den 26-årige Joachim Andersen er i denne sæson startet inde i alle ligakampe for Crystal Palace.