Premier League Lars Gram-Hanssen

Eriksen overraskede: De holdt det hemmeligt

Foto: Getty Images

Christian Eriksen har trænet med Jong Ajax i denne uge, hvor danskeren angiveligt overraskede de unge spillere med sin deltagelse i træningen.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen overraskede i den grad spillerne på Ajax' ungdomshold, da den 29-årige dansker for nyligt mødte op på Amsterdam-klubbens træningsanlæg. 

Sådan lyder det fra den hollandske journalist Marcel van der Kraan, der har fortalt radiostationen talkSPORT om Eriksens deltagelse i Jong Ajax' træning.

- De holdt det hemmeligt, at han ville komme. Den morgen i sidste uge, hvor han dukkede op hos Jong Ajax, som spillede i den hollandske andendivision med alle førsteholdene, der var spillerne fuldstændigt forbløffede, lyder det således fra Marcel van der Kraan.

- Han traskede ind i omklædningsrummet og begyndte at tage sine støvler på. 'Gutter, jeg træner med jer i dag'. Og de var virkeligt chokerede, på en god måde. Derefter begyndte træningen, og han var fantastisk. Det var som en opvisning fra en eller anden superstjerne, der var dukket op.

Christian Eriksen har i de seneste uger været rygtet til Brentford, og ifølge Marcel van der Kraan er det da også udelukket, at Ajax henter Christian Eriksen i denne omgang.

- Da det kom ud på sociale medier hørte alle Ajax-fansene om det, og de begyndte at tænke 'åh gud, han skal spille for os igen'. Men der kom hurtigt en dæmper på det. Han skal ikke spille for Ajax. Jeg tror ikke, at der er nogen chance for det, for udviklingen i London og i Storbrittanien er for langt fremme, siger Marcel van der Kraan således. 

- Der er en anden lille detalje for Ajax, for de har lidt forhistorie med spillere med hjertefejl og problemer, meget trist, og jeg tror, at det gør det meget svært for klubben at hente nogen med tidligere hjerteproblemer. 

Ifølge Daily Mail er der en mulighed for, at Brentford kan præsentere Christian Eriksen allerede i weekenden. Læs om det her