• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Laudrup opfordrer succestræner: Sig ja til jobbet

Foto: Getty Images

Trods de store problemer i Tottenham bør succestræneren ikke afvise London-klubben, lyder det fra Brian Laudrup.

Af Lars Gram-Hanssen

Hvem skal Pierre-Emile Højbjerg have som ny cheftræner i Tottenham i næste sæson? 

Det er der stadig ikke kommet afklaring på, selvom det nu er mere end to måneder siden, at Tottenham og Antonio Conte valgte at gå hvert til sit. 

Celtic-bossen Ange Postecoglou er på det seneste blevet bragt i spil som mulig ny Tottenham-træner, og ifølge Brian Laudrup bør den græsk-australske træner sige ja tak, hvis han får tilbuddet. 

- Jeg vil mene, at det er et glimrende tidspunkt at tage Tottenham-jobbet. Med tanke på alle deres problemer på det seneste, så vil en træner med en tydelig plan have muligheden for at tage dertil, gøre en forskel og blive set som en redningsmand, skriver Brian Laudrup i sin klumme for Daily Mail

Den danske landsholdslegende, der selv tørnede ud for Rangers som spiller, peger samtidig på, at det vil være stort for skotsk fodbold, hvis Postecoglou tager skridtet fra Celtic til en stor Premier League-klub. 

- Det ser ud til, at Spurs nu er interesseret. Og det forstår jeg fuldt ud. Nogle trænere kigger måske på Tottenhams problemer og tænker, at det er et dårligt tidspunkt at komme til klubben. Jeg er totalt uenig, skriver Brian Laudrup. 

Ange Postecoglou har i denne sæson ført Celtic til det skotske mesterskab, og Glasgow-klubben kan på lørdag sikre sig 'The Double', idet man møder Inverness i pokalfinalen.