Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Tysk gigant dropper Andreas Christensen

Foto: Getty Images

Andreas Christensen er blevet en bejler mindre, da den tyske storklub ikke har råd til den eftertragtede dansker.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Der bliver hevet og flået i danske Andreas Christensen, der blot har et halvt år tilbage af sin aftale med Chelsea.

Den danske landsholdsspiller har ikke forlænget sin aftale med de engelske Champions League-vindere, hvilket har fået specielt FC Barcelona og Bayern München til at røre på sig i et forsøg på at lave en aftale med 'AC', der kan forlade klubben gratis til sommer.

Efter de første spekulationer omkring et skifte til den catalanske storklub begyndte at melde sin ankomst, så kastede også Borussia Dortmund sig ind i kampen om Andreas Christensen. Klubben fra Ruhr-distriket ønsker at genopbygge truppen til sommer for de penge, som de modtager ved et eventuelt Haaland-salg, og her så de Andreas Christensen som en vigtig brik.

Men den tyske storklub har trukket følehornene tilbage, da den danske forsvarsspiller er for dyr, det skriver det tyske medie Bulinews ifølge Bild. Det er hans lønkrav, som Dortmund ikke har råd til at betale.

Derfor ligner Bayern München eller FC Barcelona lige nu danskerens næste destination. Der er ikke noget at sige til, at den danske stopper tiltrækker sig opmærksomhed, han har været en stor profil i Chelsea siden ankomsten af Thomas Tuchel.

I sidste sæson var han med til at vinde Champions League, og har i denne sæson optrådt 21 gange og scoret to mål på tværs af alle turneringer.