Foto: Catherine Ivill
Premier League

Revser Højbjerg og kompagni: De er for komfortable

Den tidligere Tottenham-træner understreger, at det ene og alene handler om at vinde trofæer.

Det kører ikke på skinner for Tottenham i øjeblikket. 

Storklubben vinder heller ingen trofæer i denne sæson, og Antonio Conte langede ud efter sine spillere på et pressemøde i weekenden. 

Italieneren kaldte Pierre-Emile Højbjerg og kompagni for egoistiske, efter det var blevet til 3-3 på udebane mod Southampton. 

De kontroversielle ord kan ifølge mange medier i England ende med at koste Antonio Conte jobbet i London-klubben. 

Men han havde måske en pointe. Sådan lyder det fra Tim Sherwood, som tidligere har været chef på sidelinjen i Tottenham. 

Det skriver Daily Mail

- Jeg elskede det. Men jeg elskede ikke, hvad han sagde om klubben. Han gav fodboldklubben en plet. Det kan du ikke gøre, hvis du vil beholde Harry Kane, som er altafgørende, og vinde trofæer. Jeg synes, han skal fyres, lyder det fra englænderen, inden han fortsætter: 

- Alle andre taler om det dejlige træningsanlæg og det fantastiske stadion, som Tottenham har, men hvem går op i det? Hvis du er spiller, er jeg ligeglad. Det er super, men der er mere. Jeg vil hellere have det værste stadion og vinde nogle trofæer. 

- Antonio taler om, at spillerne er for komfortable. Måske er træningsanlægget for fint. Måske er stadionet for moderne. Spillerne er i en komfortable position, hvor de kommer til London fra hele verden, hvor de kan gå i Harrods hver dag med deres koner og leve et perfekt liv. 

54-årige Tim Sherwood understreger afsluttende i interviewet, at det kun handler om at vinde, og hvis Tottenham skal det, kræver det sultne spillere i førsteholdstruppen. 

London-klubben indtager i øjeblikket fjerdepladsen i Premier League, som giver en plads i Champions League i næste sæson. 

Pierre-Emile Højbjerg er lige nu afsted med landsholdet. Tidligere på ugen satte han nogle ord på Antonio Contes omtalte pressemøde. 

Læs hele den historie lige HER.